גרנולה מתוקה
תגובה :כבוי
פינת המתכונים של החתן והשף: שחף חן
גרנולה מתוקה
חומרים:
500 גרם שיבולת שועל
250 גרםפישתן
250 גרםאוכמניות מיובשות (לא לערבב עם יתר החומרים)
250 גרםגרעיניי חמנייה
250 גרםקוקוס
250 גרםאגוזי פקאן / לוז (קצוצים דק)
5 כפות שמן קנולה
כוס 1 של סירופ מייפל
כף של אבקת קינמון
1/2 כוס דבש
אופן ההכנה:
מערביים את כל הרכיבים ביחד – מלבד האוכמניות, אופים בתנור בחום של כ- 160 מעלות במשך זמן של כ- 20 דקות בערך (עד השחמה).
מקררים ומערבבים עם האוכמניות.
*ניתן גם להקפיא את הגרנולה.
בתיאבון J